5 Σύμβουλες για αγορά Drones

@TOPREVIEWS.GR

Ποιοι τύποι Drones είναι διαθέσιμοι;

 

Υπάρχει μεγάλος αριθμός Drones από μικρά FPV (first-person view) drones σχεδιασμένα για αγώνες και ακροβατικά, μέχρι drones αρκετά μεγάλα για να τοποθετηθούν ολόκληρα συστήματα κάμερας και gimbal για επαγγελματική παραγωγή ταινιών.

Τελικά, η επιλογή του drone εξαρτάται από τη χρήση που σκοπεύετε να κάνετε. Το DJI Mini 2 και το DJI Mini SE  είναι εξαιρετικά συμπαγή και ελαφριά drones που είναι ιδανικά για αρχάριους και ταξίδια. Αν θέλετε να πάρετε το drone σας για πεζοπορία ή κάμπινγκ, είναι ιδανικά, αλλά θυσιάζουν κάποια από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που συναντάτε στα ακριβότερα μοντέλα.

Αν σας αρέσει να μαστορεύετε και να κατασκευάζετε τα δικά σας drones, η σκηνή των FPV drone ειναι ιδανική για εσάς – Πηγαίνετε σε φόρουμ ειδικά με το θέμα για να δείτε την ποικιλία των κατασκευών που προσφέρονται. Με την πάροδο του χρόνου θα μάθετε πώς να διορθώνετε και να αντικαθιστάτε εξαρτήματα, να βελτιώνετε το drone σας με νέα εξαρτήματα και να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στην πτήση .

Εάν έχετε περισσότερα χρήματα να ξοδέψετε ή θέλετε ένα πιο ικανό drone, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε μοντέλα όπως η σειρά DJI Air , ή τα DJI Phantom. Αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν πολύ υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο, μεγαλύτερες μπαταρίες, περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως συστήματα αποφυγής εμποδίων, και χειριστήρια που ενσωματώνουν οθόνη (αντί να βασίζονται στο smartphone σας).

@TOPREVIEWS.GR || Drones
@TOPREVIEWS.GR || Drones

Για ποιο λόγο θα χρησιμοποιήσετε το drone σας;

 

Πολλοί ιδιοκτήτες drone αποκτούν το drone τους για το ενδιαφέρον για την πτήση. Εδώ είναι που τα φθηνότερα drones προσφέρουν μια προσιτή είσοδο σε ένα συναρπαστικό χόμπι.

Τα FPV drones σχεδιάζονται συνήθως με γνώμονα την ταχύτητα και την ευελιξία, συχνά δεν εχουν κάμερες υψηλής ποιότητας  για να στρίβουν και επιταχύνουν γρήγορα. Τα drones για χόμπι, όπως η σειρά DJI Mini, είναι λιγότερο ευέλικτα, αλλά μπορεί να διαθέτουν μια κάμερα που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο που είναι συγκρίσιμα με την ποιότητα ενος smartphone.

Τα drones με υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα των καμερών, ενώ ορισμένα περιλαμβάνουν gimbals για ομαλή και σταθερή βιντεοσκόπηση. Πολλές από αυτές τις κάμερες περιλαμβάνουν έξυπνα συστήματα παρακολούθησης που θα σας κρατήσουν στο πλάνο ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, όπως κατά τη διάρκεια του σκι ή της ορεινής ποδηλασίας. Αυτό τις καθιστά καταλληλότερες για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν χρησιμότητα πέρα από το είναι απολαυστικό να πετούν ή για λόγους ερασιτεχνικής φωτογραφίας.υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος τα χρειάζεται οπως για παράδειγμα – ιδιοκτήτες σπιτιών που τα χρησιμοποιούν για να επιθεωρούν δυσπρόσιτα σημεία, όπως υδρορροές, στέγες και κορυφές δέντρων.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!